Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

Barney Stinson

Barney Stinson
 
Sezóny 8
2005 - 2013

Barney je kapitola sama o sobě. Vždy v obleku. Přes den jako zaměstnanec společnosti s pochybným původem. Přes noc jako vymetač barů, radar na krátké sukně a chrlič hlášek. Noční pták, jehož nic nezastaví a už vůbec ne děcka v populární hře lasertag, které se věnuje, když zrovna nenahnání se svým, jak on říká, nejlepším kámošem a wingmanem Tedem ty nejrajcovnější čičiny z města.

Lily Aldrin

Lily Aldrin
 
Sezóny 8
2005 - 2013

Lily je učitelka. V mateřské školce. Kromě malých capartů se ale také musí starat o svého přítele Marshalla, svou životní lásku. Ráda utrácí za kdejaké blbůstky a její záliba v malování na plátno přinese nejedny trable.

Marshall Eriksen

Marshall Eriksen
 
Sezóny 8
2005 - 2013

Marshall je student. Práva. Věnuje se této činnosti nejspíš proto, aby jednoho dne mohl své čerstvě nabyté vědomosti uplatnit v boji proti škůdcům a odvěkým nepřátelům životního prostředí. Stejně jako zvířectvo a rostlinstvo zbožňuje i záhady všeho druhu. Na první pohled povaleč, na druhý chlapík, co by pro svou životní lásku, Lily, udělal cokoliv.

Robin Scherbatsky

Robin Scherbatsky
 
Sezóny 8
2005 - 2013

Robin je reportérka. Novopečená. Už jako malá byla všemi oblíbená a to nejen proto, že se z ní stala teenage popstar celé Kanady. Její původ jí přináší ledajaké trable. Robin se ovšem snaží, co to dá, aby její kariéra rostla strmě vzhůru. V tom jí pomáhají jak její přátele, tak i smečka psů, s kterými sdílí svůj byt. Rozhodně se nechce nijak vážně vázat a to ani tehdy, co se seznámí s Tedem.

Ted Mosby

Ted Mosby
 
Sezóny 8
2005 - 2013
Ted je architekt. Single. Přežívá v zapadlém newyorském bytě společně s učitelkou v mateřské školce, Lily, a právo studujícím Marshallem. Po večerech se poflakuje společně se svým parťákem Barneym, jenž jej jednoho dne prostřednictvím jedné ze svých her seznámí s šarmantní Robin, která Teda okamžitě okouzlí a rozjíždí se

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář